Over mij

Mijn naam is Ineke Lelivelt-Maltha.

Ik heb zo'n dertien jaar een eigen onderneming gehad. Dit was erg leuk, het bedrijf groeide, dus ik wilde alleen maar meer en groter. Nog een beetje meer kon ik wel aan...

 

Toen kreeg ik te kampen met een burn-out. Ik heb mijn rust gepakt, ben ondertussen gewoon doorgegaan met werken en dan zou het wel goedkomen. Bezig blijven is het beste medicijn, dacht ik toen nog. Ik had mijn bedrijf aan huis, wat het "makkelijk" maakte om door te gaan.

 

Het gevolg was dat een aantal jaren later mijn lijf volledig op de rem trapte. Zo'n zes maanden ben ik volledig uitgeschakeld geweest.

Op dat punt ben ik toch maar eens gaan nadenken over waar ik nu eigenlijk mee bezig was.

Word ik nu werkelijk zo gelukkig van mijn werk en mijn leefstijl?

Het antwoord hierop bleek een duidelijk nee te zijn.

Dit heeft me doen besluiten om mijn bedrijf te sluiten en weer op zoek te gaan naar mijzelf. Naar mijn eigen kwaliteiten, dromen en passies. En vooral naar mijn eigen unieke kracht.

 

 

Mede dankzij Reiki behandelingen, aanpassing van mijn leefstijl en denkwijze en meer holistisch inzicht ben ik op het punt gekomen waar ik nu ben. Klaar om alles door te geven aan jou!

 

Het is gewoon magisch om weer volgens mijn eigen intuïtie, mijn eigen kracht en mijn eigen dromen te kunnen leven. En het voelt gewoon fantastisch om die ellendige spanning uit mijn lijf te hebben!

Het is gewoon genieten nu alle blokkades zijn opgeruimd.

Dit gun ik jou ook!

 

Het hoeft voor jou niet zo ver te komen, voordat je je eigen leven en je lijf weer in balans hebt.

Voel je die heerlijke kracht en ontspanning al?

 

Ik ben nu mijn hart en mijn eigen dromen en passies gaan volgen.

Alle ervaringen die ik heb opgedaan, alle lessen die ik heb geleerd, alle stappen die ik heb gezet en alles dat ik nog aan onderzoek en studie heb gedaan, geef ik graag aan jou door.

Doe je mee?

 

Als jij je weer magisch goed voelt dan straal jij dit weer uit naar de mensen om je heen en trek je nog veel meer goeds aan.