Reiki Healing

Reiki healing is een holistische aanpak van pijn en/of klachten.

Tijdens een Reiki healing ontvang je universele energie. Deze energie kan een helend effect geven.

Reiki therapie bevordert de gehele doorstroom van energie door je hele lichaam.

 

 

Fysieke healing

Wanneer het lichaam in balans is, voel je je goed, sterk en geaard. 

Emotionele healing

Wanneer je emotioneel in balans bent voel je je gecentreerd en accepteren onszelf en ons verleden.

Mentale healing

Wanneer je mentaal in balans bent, voel je je kalm en kun je helder nadenken.

Spirituele healing

Wanneer je spiritueel in balans bent voel je je verbonden met het Universum en voel je je één met alles dat is.

Voor de Reiki behandeling bespreken we hoe je je voelt en of er specifieke klachten aanwezig zijn.

 

Tijdens de Reiki healing lig je op de behandeltafel, met je kleding aan. De behandeling start aan de voorzijde, volledig van je hoofd tot en met je voeten. Dan volgt ook de achterzijde, van je schouders tot en met je voeten. De universele energie wordt aan je doorgegeven via diverse handposities.

Voor fysieke healing worden de handen op het lichaam of net erboven geplaatst. Voor emotionele, mentale en spirituele healing worden de handen op dezelfde postie, alleen op diverse afstanden boven het lichaam geplaatst.

 

Een Reiki behandeling wordt meestal ervaren als rustgevend en ontspannend. Weer rust in je lichaam en in je hoofd. Het brengt je weer in balans en je ontvangt meer energie. Het is mogelijk dat je tijdens de behandeling emotioneel wordt, sensaties in je lichaam ervaart, of kleuren ziet. Dit verschilt voor iedereen.

 

Daarnaast kan een Reiki behandeling de oplossing zijn voor klachten die geen medische oorzaak hebben. Vaak hebben we klachten "die we maar moeten accepteren en maar mee moeten leren leven". Voor dit soort klachten kan Reiki de oplossing zijn.

 

Meestal zijn meerdere behandelingen aan te raden, dit is afhankelijk van de klacht.

 

Wil je graag regelmatig een Reiki behandeling ontvangen? Het is mogelijk een abonnement af te sluiten, zodat je gegarandeerd wekelijks je portie ontspanning, rust en energie kunt ontvangen. (m.u.v. vakanties) Meer informatie

 

Een Reiki behandeling duurt gemiddeld 90 minuten (inclusief voor- en nagesprek).

 

Na een Reiki behandeling is het belangrijk om genoeg water te drinken, zodat je lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren.

 

Reiki behandelt geen symptomen zoals medicijnen dit doen. Om resultaat bij klachten te verkrijgen is naar alle waarschijnlijkheid een reeks behandelingen nodig. Reiki is geen vervanging van een arts of andere medische zorg. Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.